Συνεργάτες

Γνωρίστε τους συνεργάτες μας

aggelikh

Σταματοπούλου Αγγελική

Γεννημένη στο Λουτρό Κορινθίας, τελείωσε το Γενικό Λύκειο Ξυλοκάστρου και αποφοίτησε Πολιτικός μηχανικός από το Πανεπιστήμιο Πατρών. Από το 2012 εργάζεται μαζί μας με κύριο αντικείμενο την έκδοση αδειών δόμησης, στατικές μελέτες, ενεργειακή αναβάθμιση κτιρίων και εκτιμήσεις ακινήτων.

Τηλέφωνο:

27430-29134

Email:

info@skaravas.gr

ρεστα-φουζα

Ρέστα Αναστασία

Γεννημένη στο Ξυλόκαστρο Κορινθίας, τελείωσε το Γενικό Λύκειο Ξυλοκάστρου και αποφοίτησε Μηχανολόγος μηχανικός από το Εθνικό Μετσόβιο πολυτεχνείο. Από το 2015 εργάζεται μαζί μας με κύριο αντικείμενο την εκπόνηση μηχανολογικών και ηλεκτρολογικών μελετών, την ενεργειακή αναβάθμιση κτιρίων και τις άδειες λειτουργίας καταστημάτων. Είναι μητέρα δυο παιδιών.
 

Φούζα Χρυσέτα

Γεννημένη στη Στιμάγκα Κορινθίας, τελείωσε το Γενικό Λύκειο Κιάτου και αποφοίτησε Πολιτικός μηχανικός Τ.Ε. από το Πανεπιστήμιο Τρικάλων. Από το 2016 εργάζεται μαζί μας με κύριο αντικείμενο την έκδοση αδειών δόμησης, αυθαίρετα, κτηματολόγιο, αρχιτεκτονικές και τοπογραφικές αποτυπώσεις.

Τηλέφωνο:

27430-29134

Email:

info@skaravas.gr

nik

Ανδρικόπουλος Νίκος

Γεννημένος στα Γελινιάτικα Κορινθίας, τελείωσε το Γενικό Λύκειο Ξυλοκάστρου και αποφοίτησε Πολιτικός μηχανικός Τ.Ε. από το Πανεπιστήμιο Τρικάλων. Από το 2018 εργάζεται μαζί μας με κύριο αντικείμενο την τοπογραφία, επίβλεψη εργασιών δόμησης και αρχιτεκτονικές αποτυπώσεις.

Τηλέφωνο:

27430-29134

Email:

info@skaravas.gr